Erbjudande

Processledare

Ibland behövs ett externt stöd genom en kortare eller längre process. Ett mötesledarestöd som kan gå på djupet och bidra till utveckling, förändring eller förnyelse.

Kanske ska en ny vision arbetas fram? En handlingsplan utformas och implementeras? Som van processledare kan Magnus Eriksson vägleda och facilitera.

Alla processer ser olika ut, Magnus utgår alltid från syftet och skapar en effektiv process som leder verksamheten framåt. Fråga gärna efter referenser.

Inspiration

Det ska vara kul att gå till jobbet! Engagerade och delaktiga medarbetare och chefer är nyckeln till nöjda kunder och bra resultat!

Hur får vi medarbetare och chefer som vill, kan, orkar och vågar vara med och utveckla verksamheten?

Hur skapas en miljö där kreativitet och nytänkande uppmuntras? En miljö där alla vill vara med och påverka beslutsprocessen, där mod, prestigelöshet, humor och rätt inställning har högsta prioritet för att skapa resultat?

Med föreläsningen från BB till AB delar Magnus Eriksson med sig av med- och motgångar på vägen till eget företag. En väg som kantats av engagemang och lust att utveckla människor och organisationer.

Projektedare

Magnus Eriksson har mångårig erfarenhet av att driva olika typer av projekt som exv. utvecklingsprojekt, mässor och konferenser.

Storlek, omfattning och upplägg på projektledningen skräddarsys helt efter era behov. Ni kanske behöver någon som projektledar helt på egen hand, alternativt tillsammans med en av era medarbetare. Behöver ni en projektledare som ansvarar för hela genomförandet från förstudie till avslutat projekt, eller någon som kan göra allt från att fungera som bollplank i idéfas till att ta hand om administration och redovisning. Den senare delen kan vara nog så komplicerad i ett större projekt med flera finansiärer.

Magnus Eriksson har ett brett kontaktnät inom många branscher och med olika kunskap och erfarenhet.

Moderator

Söker ni en moderator till nästa konferens eller seminarium som är påläst, engagerad och förmår ställa de frågor som behöver ställas?

Magnus Eriksson har lång erfarenhet av att moderera, facilitera och att leda möten. Magnus brinner extra mycket för uppdrag i idéburna organisationer och verksamheter som riktar sig mot ungdomar och har erfarenhet av såväl öppna evenemang och interna möten.

Workshop

Ska ni genomföra en workshop kring ett viktigt ämne? Med Magnus Erikssons erfarenhet av såväl mötesledning som processledning samt vana att arbeta med grupper kan han stötta er i planering och genomförande. Magnus kan också bistå i dokumentation och rekommendationer inför den fortsatta processen.

Planerar ni en workshop för att ta fram mål – och en handlingsplan för att nå dem – rekommenderar Magnus sin workshop Från nuläge till önskat läge.